Trimite pe Whatsapp

Un puternic incendiu a izbucnit în centrul Chișinăului. Flăcările au mistuit un centru comercial. E vorba despre centrul comercial Lunedor din zona centrală a capitalei Republicii Moldova.

Incendiu de proporții în Chișinău

UPDATE, ora 14:48 Un alt incendiu a izbucnit la Chișinău, de data asta la Institutul de Microbiologie și Biotehnologie. Acest incendiu a izbucnit în sectorul Telecentru.

Pompierii au intervenit în timp eficient. A fost nevoie de patru echipaje pentru stingerea incendiului.

„Este vorba de clădirea unui centru comercial de pe strada Ismail. Pompierii lucrează pentru a localiza şi lichida incendiul. Din primele informaţii pe care le avem arde căptuşeala acoperişului.

La această oră nu au fost raportate victime. Pompierii luptă şi la lichidarea incendiului de la strada Academiei”, anunță publika.md.

Imaginile cu incendiul au împânzit Internetul. Pe rețelele de socializare au apărut imediat fotografii și videoclipuri cu incendiul din centrul orașului.

Oamenii care erau pe stradă au văzut un fum gros care se ridica în aer. Fumul negricios a fost vizibil de la mare distanță.

În același loc a mai avut loc un incendiu asemănător în urmă cu doi ani. Sursele noastre spun că una dintre cauze ar fi producerea unui scurtcircuit.

sursa

0 Shares

Trimite pe Whatsapp