In urma cu aproape 4 ani, Giani Kirita de la Exatlon si-a varsat nervii, in timp ce se afla la masa, pe Daniela Crudu.

Cunoscut ca un tip care se aprinde repede, Giani Kirita de la Exatlon si-a varsat nervii pe Daniela Crudu, in timp ce se afla cu acesta la restaurantul unei pensiuni din Vatra Moldovitei, judetul Suceava, acolo unde au filmat pentru un show televizat.

Giani Kirita de la Exatlon si-a varsat nervii pe Daniela Crudu. Bruneta i-a reprosat ca a dus-o la un restaurant modest.
La un moment dat, Daniela Crudu s-a aratat deranjata de faptul ca restaurantul era unul modest. „Unde m-ai adus, mă? Ăsta e restaurant, săracule? N-ai decât să mânânci aici cu cine vrei. Eu am plecat din spelunca asta!”, a tipat Crudu la Kirita.

Giani Kirita de la Exatlon si-a varsat nervii pe Daniela Crudu: „Ce are, fa, carciuma asta, ce nu-ti convine?”
Iritat, Giani Kirita de la Exatlon si-a varsat nervii pe Daniela Crudu: “Fă, nu eşti sănătoasă? Ce are, fă, cârciuma asta, ce nu-ţi convine? Stai, fă, jos, că-ţi rup gura!”. Clientii localului au fost socati de dialog, dar s-au linistit dupa ce li s-a spus ca totul a fost doar o sceneta.

CITEȘTE ȘI: Doinita Oancea, adevarul despre relatia cu Liviu Varciu: „Imi place foarte tare de el”

Doinita Oancea si Liviu Varciu sunt colegi de platou, insa nu sunt la prima colaborare. Actrita are doar cuvinte de lauda la adresa colegului sau.

Doinita il apreciaza foarte tare pe Liviu pentru faptul ca este punctual si stie sa-si faca bine treaba.

“Eu am mai lucrat cu Varciu si pot sa spun ca imi place foarte tare de el ca om, ca actor. Mi se pare ca este talentat si profesionist. Imi plac oamenii care stiu sa-si faca treaba, stiu sa fie punctuali.”, spune Doinita Oancea, despre colegul ei de la filmari.

sursa