Andreea Marin este îndurerată de dispariția lui Cristian Țopescu. Comentatorul sportiv s-a stins din viață la 81 de ani. Pentru mulți oameni de televiziune a fost un mentor. Printre cei asupra cărora a avut o influență pozitivă se numără și Andreea Marin.

Vestea că s-a stins Cristian Țopescu i-a îndurerat pe mulți români. Andreea Marin a scris un mesaj emoționant pe contul său de pe o rețea de scoializare. A vorbit despre fostul comentator sportiv. Mai jos vei găsi rândurile scrise de vedetă.

Andreea Marin despre Cristian Țopescu

„Omul de-a cărui voce m-am îndrăgostit înainte să-i cunosc chipul, atunci cand eram copil. Vocea cu har ce îți spunea o poveste inainte de orice competitie sportiva televizata, doar cateva vorbe si erau de ajuns sa te simti acolo, peste mari și țări, alaturi de sportivii nostri ce luptau pentru inca un titlu.

Timbrul acela ce-ti transmitea emoție, dar si informație bine documentata, gandita, semn ca in spatele vocii era un om ce nu facea lucrurile la intamplare, ce-ti acorda respect, pentru ca tu il asculti, ca telespectator. La vremea aceea, nici nu știam ce înseamna cu adevărat televiziunea, nici gând să visez pe atunci ca voi avea șansa să lucrez si sa am eu insami, peste ani, o voce, cu atât mai puțin mi-am putut imagina că primul om de la centru ce-mi va oferi onoarea de a prezenta un format alaturi de el va fi chiar El: Cristian Țopescu.

Mi-a dat încredere cand eram doar la inceput de drum, m-a invatat ce inseamna să te documentezi atent, cu respect pentru tine, pentru meseria ta si pentru cei ce iti ofera din timpul lor sa te priveasca, sa te asculte. Ultima noastra întalnire, surprinsă în fotografie, a fost totodată și ultima îmbrațisare, cu mult drag, a unui om, pe cât de mare și minunat, pe atat de modest. Multumesc, drum bun printre stele!”, a scris vedeta.

Andreea Marin i-a emoționat pe cei care au citit mesajul.

sursa