Bianca Drăgușanu și Victor Slav formează unul din cele mai invidiate cupluri din lumea mondenă. Cei doi sunt împreună de ceva timp și lucrează la același post de televiziune.

Blondina care prezintă emisiunea „Te vreau lângă mine” la Kanal D a vorbit despre o posibilă despărțire povestind o întâmplare a unei prietene.

„Mă am pe mine”

„O prietenă mi-a spus că soţul nu petrece timp cu ea, că stă la birou şi am întrebat-o foarte simplu. Ce ai tu mai important pe lumea asta. Şi ea a spus pe mine. În funcţie de răspunsul asta mi-am ghidat întreaga existenţă.

Timpul e cel mai important pe lumea asta, nu îl putem cumpăra, recuperea, împrumuta, nu avem cum să dăm zile de la noi oricât de mult ne-am dori. Aşa este şi în iubire, dacă primeşti timp înseamnă că eşti important în viaţa celuilalt.

Perioada efectivă este timp pe care îl primeşti de la iubi. Şi când îţi găteşte, când se ocupă de tine, când se opreşte din timp şi îţi cumpără îngheţata preferata”, a spus Bianca Drăguşanu.

Bianca Drăgușanu și-a câștigat independența și este una dintre cele mai de succes femei din România. Fostul manechin, asistentă tv la emisiuni de scandal, a reușit să demonstreze că oricine poate evolua.

A surprins pe toată lumea când a acceptat prezentarea unei emisiuni în direct și a demonstrat că se descurcă bine, că e mai mult decât imaginea unei femei frumoase. Bianca este una dintre revelațiile anului 2017 în televiziune, căci i-a luat locul veteranei deja Gabriela Cristea la cârma unui show matrimonial.

sursa