Cosmin Cernat, realizatorul emisiunii Exatlon de la Kanal D, a primit cu durere în suflet vestea morții comentatorului sportiv Cristian Țopescu.

Acesta a transmis un mesaj de condoleanțe și numai gânduri bune pentru familia și cei care l-au cunoscut pe Cristian Țopescu.

„In ultimii ani, multi actori dragi mie, multe personalitati ale culturii romane au disparut. Cum nu vorbesc despre ei la trecut, nu o sa o fac nici despre Cristian Topescu.

STIREA ZILEI ...  Ai observat ca oamenii care fac rau traiesc bine iar oamenii buni sunt coplesiti de probleme?

Primele mele ganduri se indreapta catre copiii lui si catre familia lui, pentru ca o asemenea pierdere este a naibii de greu de suportat si de dus.

„Îți trebuie har ca să ajungi la inimile oamenilor”

Mai vreau sa spun doar ca a avut har de la Dumnezeu, ca oricat de mult te-ai pregati, oricat de mult te-ai documenta, oricat de mult ai studia, iti trebuie acel har ca sa ajungi in casele, in inimile si in sufletele oamenilor.

STIREA ZILEI ...  Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru următorii 7 ani. SURPRIZĂ COLOSALĂ pentru o zodie! Nativii ei vor întoarce BANII cu LOPATA

Am spus-o in cateva randuri, ca din punctul meu de vedere, comentariul sportiv e o stare de spirit, comentariul sportiv inseamna pur si simplu sa traiesti alaturi de sportivi.

Asta a facut Cristian Topescu si inchei indemnand la discretie, asa cum el ne indemna pe noi toti mereu. Dumnezeu sa-l odihneasca!”, transmite Cosmin Cernat, notează wowbiz.ro.

STIREA ZILEI ...  DOLIU în televiziune! A MURIT la doar 35 de ani! Îndrăgita prezentatoare a lăsat în urmă doi copii! Ultimul ei mesaj este cutremurător

„Domnul Cristian George Topescu, in varsta de 81 de ani, s-a internat marti, 08.05.2018, la Spitalul Universitar de Urgenta Elias, in stare grava in contextul acutizarii unor afectiuni cronice.

Pe perioada internarii, a beneficiat de monitorizare stricta si tratament in sectia de Terapie Intensiva. Decedeaza azi, 15.05.2018, ora 16, prin stop cardiorespirator iresuscitabil”, au declarat medicii de la Spitalul Elias din București.