Cosmin Cernat, realizatorul emisiunii Exatlon de la Kanal D, a primit cu durere în suflet vestea morții comentatorului sportiv Cristian Țopescu.

Acesta a transmis un mesaj de condoleanțe și numai gânduri bune pentru familia și cei care l-au cunoscut pe Cristian Țopescu.

„In ultimii ani, multi actori dragi mie, multe personalitati ale culturii romane au disparut. Cum nu vorbesc despre ei la trecut, nu o sa o fac nici despre Cristian Topescu.

Primele mele ganduri se indreapta catre copiii lui si catre familia lui, pentru ca o asemenea pierdere este a naibii de greu de suportat si de dus.

„Îți trebuie har ca să ajungi la inimile oamenilor”

Mai vreau sa spun doar ca a avut har de la Dumnezeu, ca oricat de mult te-ai pregati, oricat de mult te-ai documenta, oricat de mult ai studia, iti trebuie acel har ca sa ajungi in casele, in inimile si in sufletele oamenilor.

Am spus-o in cateva randuri, ca din punctul meu de vedere, comentariul sportiv e o stare de spirit, comentariul sportiv inseamna pur si simplu sa traiesti alaturi de sportivi.

Asta a facut Cristian Topescu si inchei indemnand la discretie, asa cum el ne indemna pe noi toti mereu. Dumnezeu sa-l odihneasca!”, transmite Cosmin Cernat, notează wowbiz.ro.

„Domnul Cristian George Topescu, in varsta de 81 de ani, s-a internat marti, 08.05.2018, la Spitalul Universitar de Urgenta Elias, in stare grava in contextul acutizarii unor afectiuni cronice.

Pe perioada internarii, a beneficiat de monitorizare stricta si tratament in sectia de Terapie Intensiva. Decedeaza azi, 15.05.2018, ora 16, prin stop cardiorespirator iresuscitabil”, au declarat medicii de la Spitalul Elias din București.