Trimite pe Whatsapp

Regina Elisabeta nu are mare încredere în relația nepotului ei, Prințul Harry, cu fost actriță americană Meghan Markle.

Actrița cunoscută din serialul „Suits” a fost blamată în ultima vreme pentru că ar juca rolul vieții sale. Și-a dorit dintotdeauna să facă parte din familia regală și se pare că i-a ieșit asta prin relația cu Harry.

Cei doi urmează să se căsătorească sâmbătă, 19 mai 2018, iar evenimentul va fi transmis de televiziunile din toată lumea. Mulți jurnaliști, inclusiv dintre cei britanici, spun că Meghan o va eclipsa pe Kate Middleton de acum înainte, ba chiar a început să facă asta.

Meghan a câștigat mare parte a publicului și a fanilor Casei Regale, însă nu se bucură și de aprecierea Reginei.

Surse apropiate Casei Regale spun că Regina se teme că Harry va fi dezamăgit

„Din păcate, Regina n-o place deloc pe Meghan. Nu este genul de mireasă aristocrată pe care și-o dorea pentru Harry. Este îngrozită de faptul că este vorba de o actriță care a jucat în scene sexy, bașca divorțată, metisă și americancă.

Îi este frică de faptul că aceasta va stârni scandal și-i va frânge inima lui Harry, care refuză să semneze un contract prenupțial pentru a-și proteja averea de 40 de milioane de dolari”, spune o sursă citată de revista Globe.

Ideea că Regina nu o are la suflet pe Meghan nu este tocmai un zvon. Asta reiese și din binecuvântarea făcută publică de către Casa Regală. În 2011, la nunta lui Kate și William, Regina o numea pe ducesa de Cambridge „iubita noastră”, în timp ce despre Meghan nu a avut vreun cuvânt de laudă, ci i-a spus doar pe nume.

În cazul alesei lui Harry, Regina a spus așa: „Îmi declar consimțământul la un contract de căsătorie între preaiubitul meu nepot Prințul Henry Charles Albert David de Wales și Rachel Meghan Markle”, spunea în martie.

sursa

0 Shares

Trimite pe Whatsapp