Gabriela Cristea va reveni pe micile ecrane tot cu un show matrimonial, dar de data asta nu la Kanal D, ci la Antena Stars.

Vedeta va prezenta un show de luni până sâmbătă de la 18:45. Mulți au crezut că emisiunea Gabrielei va fi pe același tronson orar cu fosta ei emisiune pe care acum o prezintă Bianca Drăgușanu.

Gabi Cristea, mândră de noul ei proiect

Se pare că Gabriela va fi pe micile ecrane seara, când cei mai mulți români se uită la televizor, la ora la care majoritatea televiziunilor transmit buletinele de știri.

Gabi a transmis și un mesaj indirect către Bianca Drăgușanu. A spus că i s-a mai întâmplat să fie deschizătoare de drumuri și cineva să îi preia apoi proiectele.

„Emoțiile sunt să iasă totul bine, pentru că noi deja știm despre ce este vorba. Este un dating show. Emisiunea începe de la ora 18:45, toată lumea așteaptă cu sufletul la gură.

E o oră grea, dar eu nu-mi fac probleme de oră. Îmi aduc aminte că am mai fost o dată așa și atunci am furat rating de la stațiile concurente și nu-mi fac probleme.

Eu vin în spate cu un bagaj de telespectatori, ei se uită special pentru mine. Mai mult decât atât, pentru că o să fie o chestie combinată, noi o să facem o chestie combinată între televiziune și online.

Nu sunt la prima abatere, când sunt deschizător de drumuri, să arunc niște chestii pe piață pe care să le preia alții.”, a povestit Gabriela Cristea la Antena Stars.

„Se păstrează misterul între partipanți, iar deconspirarea se va face pas cu pas. La noi nu există la final, pentru că nu este un show care se întinde o perioadă mare de timp. Le vom arăta evoluția invitaților.

În prima emisiune îi vom prezenta pe cei care vor să își caute jumătatea. Nu vreau să zic foarte multe.

Înainte să ne înhămăm la căruță, ne-am făcut socotelile, probabil că vom înregistra la un moment dat o ediție. Nu am band, deocamdată sunt sigură în platou, o să fie o chestie interactivă. Telespectatorii vor participa activ la emisiune”, a mai spus vedeta.

sursa