Numerologul Mihai Voropchievici a făcut previziunile sale săptămânale, dezvăluind că pe o zodie o aşteaptă o schimbare importantă în viaţă. Totodată, el a spus ce se va întâmpla cu zodiile în această lună

Runele anunță că în această săptămână, o zodie va avea un salt rapid, calitativ în existență, iar alta ar trebui să schimbe strategia.

Iată ce au rezervat runele pentru zodia ta!

BERBEC: Berbecul poate găsi rezolvarea tuturor problemelor, doar cu o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Sfat: Faceți un consiliu de familie!

TAUR: E supărat, a întârziat, vine nervos! Trebuie să susțină o mică bătălie. Să fie calmi și vor rezolva toate problemele ca prin farmec.

GEMENI: SSă lase zbenguiala și să își mobilizeze forțele pentru a consolida poziția în familie, la serviciu, în societate.

Taur

Sunt puși săptămâna următoare pe certuri, mici certuri, mici bătălii. Dacă sunt calmi și nu dau amploare la lucrurile respective, totul se rezolvă.

Gemeni

Au o săptămâna în care trebuie să dea dovadă de mai multă răbdare și rezistență pentru că au o săptămână cu ceva mai multe lucruri de întâmpinat. Încercați și vă mobilizați forțele, ca să fie bine.

Rac

Sfătuiți să lase grijile în spate. Lăsați necazurile în urmă pentru o lună mult mai bună.

Leu

Leul este dispus să ne arate spate, dar va primi vești bune, cadouri, surprize sau o sumă de bani.

Fecioară

Abordați toate problemele care vă interesează altfel. Dacă ești bun fă-te rău, dacă ești rău, fă-te și mai rău sau mai bun.

Balanță

E cu direcție. Sunt pregătiți să înceapă o viață nouă, un fel de revigorare.

Scorpion

Are un salt rapid calitativ în existența lui.

Săgetător

Are tendința să aibă ceva probleme, dar problemele se pot rezolva numai dacă se vor antrena sau dacă va face un consiliu de familie. Va pune pe tapet toate problemele care îi frământă.

Capricorn

Are o săptămână în care vrea să pună totul la punct, pe picior de forță, să depășească acest uragan cu calm și răbdare.

Vărsător

Este sucit. Să se potolească și să se relaxeze. Să nu își mai facă griji pentru sănătatea celorlalți sau a partenerului. Partenerul vrea mai multă atenție de la tine.

Pești

Este protejat divin. S-ar putea să fie deochiați în perioada aceasta, dar ei nu se deoache de obicei.

Previziunile lui Mihai Voropchievici a fost făcute în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

sursa