În ultimele 24 de ore au apărut tot felul de informații contradictorii în legătură cu participarea lui Thomas Markle la nunta fiicei sale, Meghan.

Viitoarea ducesă de Sussex a vrut să clarifice lucrurile cu gura ei, așa că nu s-a mai ascuns și a ieșit în public cu o declarație. Da, este adevărat că Thomas a făcut infarct și a suferit o intervenție chirurgicală. Din cauza stării fragile, tatăl fetei nu va participa la nuntă.

Tatăl lui Meghan Markle nu va fi la nuntă

„Din păcate, tatăl meu nu va participa la nunta noastră. Mereu m-am îngrijit de tatăl meu și aş vrea să îi ofer spațiul de care are nevoie pentru a se concentra asupra sănătății sale.

Aș dori să mulțumesc tuturor celor mi-au transmis mesaje de sprijin şi de susţinere. Vreau să știți că atât eu, cât şi Harry suntem nerăbdători să împărtăşim cu voi momentele speciale din ziua nunţii.” a transmis Meghan Markle.

Jurnaliștii de la TMZ au stat de vorbă cu Thomas Markle, care era activ și coerent. Conform acestora, Thomas le-ar fi spus că o va duce la altar pe Meghan.

În ultimele zile s-a zvonit că Meghan va fi condusă în fața altarului de mama ei, având în vedere starea de sănătate a bărbatului.

Thomas Markle are acum nevoie și de acordul medicilor, căci nu e suficientă dorința lui de a-și conduce fata la altar.

Tatăl actriței spunea că o va conduce la altar

„Bineînțeles că o voi conduce la altar. Este un moment istoric. Vreau să fac parte din istorie.” , a declarat tatăl lui Meghan Markle, conform publicației online TMZ.

Prințul Harry este descumpănit înaintea celui mai important eveniment din viața lui. Acesta e foarte supărat pe scandalul iscat în mediul online în legătură cu viitoarea sa soție, în curând ducesă de Sussex.

„El este sfâșiat de durere. Consideră că tot ceea ce se întâmplă este din cauza lui…că toate problemele au fost cauzate de el. El simte că prin aceste lucruri urâte trebuie să treacă orice om care este asociat cu el.

Acesta e prețul pe care trebuie să îl plătească orice om din viața lui. Harry vrea să o protejeze pe Meghan, dar e foarte dificil pentru el”, a declarat o sursă pentru Daily Mail.

sursa