Trimite pe Whatsapp

Viața în spatele gratiilor nu este una tocmai ușoară. Și băieții plâng câteodată, cum spune melodia, însă dacă au mulți bani asta nu înseamnă că sunt feriți de supărare.

Ba mai mult, se spune că mulți dintre oamenii înstăriți financiar sunt mai predispuși la depresie față de o persoană cu condiții modeste de viață. Viața în detenție nu i-a priit și nu îi priește lui Cristi Borcea.

Fostul acționar dinamovist ar suferi de depresie, conform unor surse din penitenciar, notează spynews.ro.

Borcea s-ar fi plâns încă de la începutul încarcerării că este extrem de trist, că are sentimente apăsătoare, iar acum acestea s-au acutizat mai mult ca oricând.

Acesta ar avea insomnii provocate de depresie, mai spun jurnaliștii de la Spy News care au stat de vorbă cu apropiați din rândul deținuților. Se pare că Borcea are nevoie de înțelegere mai mult ca niciodată și de un specialist care să îi readucă gândurile pozitive.

Valentina Pelinel: „Cristi Borcea este un luptător”

„Cristi Borcea pe care îl cunosc eu e un om foarte bun, responsabil, tipicar și ambițios ca mine, luptător și, mai presus de orice, e BĂRBAT. Am apreciat și apreciez la el foarte mult faptul că este asumat și niciodată nu a încercat să-și ascundă defectele și nici să își expună calitățile.

E un bărbat care știe să se sacrifice pentru femeia lui. De ce credeți că e așa iubit de femei?

Nu e vorba de bani, că nu e singurul care a reușit să facă bani în lumea asta, ci e vorba de asumarea lui, de șarm și, până la urmă, și de charisma sa legată de imaginea de „băiat rău“.

Femeile sunt atrase și de acest aspect al personalității sale, chiar dacă multe dintre ele se sfiesc să recunoască.

Pentru Cristi, femeia care i-a dăruit un copil sau mai mulți, după caz (zâmbește), e cumva „sfântă“.

El o pune pe un piedestal și îi creează o imagine imaculată cu orice preț, chiar cu prețul de a se sacrifica pe el însuși”, a spus Valentina Pelinel într-un interviu pentru revista Viva!.

sursa

0 Shares

Trimite pe Whatsapp