Trimite pe Whatsapp

Horoscop dragoste vară 2018. Afă cum stai cu dragostea în următoarele trei luni și cum vor decurge aventurile tale.

Horoscop dragoste vară 2018

Toate zodiile au o perioadă extrem de frumoasă din punct de vedere amoros. Unele vor avea de suferit din nefericire, dar lucrurile se vor așeza treptat.

Berbecii vor fi destul de obosiți vara aceasta și vor avea parte de o serie de momente eliberatoare. Doar dragostea le dă energie.

Taurii vor avea o vară toridă din punct de vedere amoros. Au parte numai de lucruri frumoase, de aventuri spectaculoase.

Gemenii fac o schimbare în viața lor din punct de vedere amoros. Vor fi puși în tot felul de situații care mai de care mai interesante.

Racii se despart pentru a începe o relație nouă. Vor fi extrem de curajoși și vor risca din multe puncte de vedere.

Leii vor trăi o poveste de iubire ca în adolescență. Vor fi extrem de încântați de felul în care va evolua viața lor.

Fecioarele trebuie să se stabilizeze din punct de vedere financiar înainte de orice. Au parte și de multe momente frumoase din punct de vedere sentimental.

Balanțele vor avea o vară ca în povești. Din punct de vedere sexual vor avea parte de aventuri unice.

Scorpionii vor fi ceva mai posomorâți și vor simți nevoia de data aceasta să fie mângâiați, să primească afecțiune. Nu se vor mai limita doar la sex.

Săgetătorii au o viață amoroasă destul de liniară. Nu apar surprize majore în viața lor.

Capricornii au parte de multe surprize plăcute din punct de vedere amoros. Au parte de multe momente interesante mai ales în luna august.

Vărsătorii vor avea parte de un nou început în iubire, iar Peștii vor fi pregătiți pentru a descoperi o infidelitate. Ceea ce bănuiau se va confirma.

sursa

0 Shares

Trimite pe Whatsapp