Trimite pe Whatsapp

Relația dintre Gabriela Cristea și Marcel Toader s-a terminat cu un controversat proces de divorț. Gabi a început o nouă relație și a devenit mămică între timp, însă în continuare trebuie să tragă ponoasele de pe urma divorțului.

Gabriela Cristea l-a dat în judecată pe managerul Marcel Toader care nu și-ar fi făcut treaba cum trebuie. Aceasta îl acuză că a lăsat-o fără o sumă colosală: 1,5 milioane de lei.

Este vorba, în euro, despre aproximativ 400.000, iar vedeta nu știe dacă va mai recupera vreodată acești bani.

„Suma pe care am pierdut-o este foarte mare. Nu ştiu dacă îmi voi mai recupera ceva vreodată. Nici nu mai contează. Important e că Dumnezeu a fost bun şi generos cu mine. (…) Eu îi dădusem drept pe semnătură. M-am trezit cu 50 de lei în cont”, a spus Gabriela Cristea, la „Acces Direct”.

Gabriela Cristea revine în televiziune

„Emoțiile sunt să iasă totul bine, pentru că noi deja știm despre ce este vorba. Este un dating show. Emisiunea începe de la ora 18:45, toată lumea așteaptă cu sufletul la gură.

E o oră grea, dar eu nu-mi fac probleme de oră. Îmi aduc aminte că am mai fost o dată așa și atunci am furat rating de la stațiile concurente și nu-mi fac probleme.

Eu vin în spate cu un bagaj de telespectatori, ei se uită special pentru mine. Mai mult decât atât, pentru că o să fie o chestie combinată, noi o să facem o chestie combinată între televiziune și online.

Nu sunt la prima abatere, când sunt deschizător de drumuri, să arunc niște chestii pe piață pe care să le preia alții.”, a povestit Gabriela Cristea la Antena Stars.

„Se păstrează misterul între partipanți, iar deconspirarea se va face pas cu pas. La noi nu există la final, pentru că nu este un show care se întinde o perioadă mare de timp. Le vom arăta evoluția invitaților”, a mai spus prezentatoarea.

sursa

0 Shares

Trimite pe Whatsapp