Apar tot mai multe speculații despre viitoarea componență a juraților de la Vocea României. Care vor fi jurații de la Vocea României?

Deocamdată știm un singur nume: Irina Rimes. Pe bursa zvonurilor apar tot felul de nume precum: Cornel Ilie de la Vunk, Alex Velea și Dan Bittman.

Niciunul dintre aceste nume nu este confirmat deocamdată, însă fanii ar fi încântați ca oricare dintre acești cântăreți să fie parte din juriu.

Alex Velea are deocamdată contract cu Kanal D, căci face parte din Brigada Sexy de la „Bravo, ai stil”. Velea este coleg cu Bogdan Vlădău și Victor Slav.

Fenomenul care strânge milioane de fani în fața micilor ecrane

„Vocea României” nu este o emisiune 100% românească. Este un format importat din afară care a prins succes în țara noastră. A avut premiera pe 27 septembrie 2011. Al șaptelea sezon a debutat pe 8 septembrie 2017, iar în toamnă urmează cel de-al optulea.

Emisiunea a fost concepută de producătorul olandez John de Mol și face parte din franciza internațională The Voice. Vârsta minimă de participare la spectacolul televizat este de 16 ani.

Din sezonul 6, telespectatorii pot vota și printr-o aplicație specială. Premiul cel mare oferit câștigătorului este de 100.000 de euro.

Cei 7 câștigători ai concursului au fost Ștefan Stan, Julie Mayaya, Mihai Chițu, Tiberiu Albu, Cristina Bălăn, Teodora Buciu și Ana Munteanu.

Irina Rimes e gata să aleagă vocea

„Vocea României este ceva ce mi-am dorit dintotdeauna să fac, este ca un vis împlinit. Mi-am dorit de atâtea ori să strig în gura mare cât de importantă este emoția, cât de important este mesajul, importanța de a transmite ce cânți. Aceasta este cheia către sufletul omului.

Vocea este aceea care te atinge, care te face să tresari, indiferent că e o piesă veselă sau una tristă. Eu asta știu să fac, asta vreau să-i învăț pe concurenții din echipa mea să facă. Sunt gata să mă implic 120% în tot ce va însemna progresul lor în acest show.

Vreau să adun în echipa mea oameni talentați, care să fie deschiși să încerce și ceva nou. Nou pentru ei, dar și pentru noi.

Va fi un sezon productiv, cu multă ambiție și determinare. Eu vin cu o tonă de entuziasm și poftă de muncă și vreau să o împărtășesc cu toată lumea”, a zis Irina Rimes după ce Pavel Bartoș a anunțat, la Românii au talent, că artista va fi noul antrenor la Vocea României.

sursa