Toată lumea știe despre Andreea Bănică faptul că este o femeie frumoasă, dar acum ea a demonstrat și că, asemenea altor artiste, are curajul de a-și arăta adevărata față la propriu, cea fără machiaj. Vedeta s-a filmat și a împărtășit fanilor rezultatul, arătându-le acestora cum își întreține tenul.

Cântăreața s-a fotografiat pe masa esteticianului, arătându-le fanilor cum arată complet nemachiată. Fără pic de machiaj, pe chipul artistei se pot observa cearcănele, totuși, pe lângă asta, tenul ei pare destul de tânăr și proaspăt.

În timpul unei proceduri de înfrumuseţare, Andreea Bănică a beneficiat de o mască, de culoare vrede, împotriva ridurilor, eficientă pentru pentru hidratarea şi luminozitatea tenului, potrivit spynews.ro.

„V-am promis că atunci când descopăr terapii bune pentru tenul nostru revin cu materiale pentru voi. După concertul de aseară de la Buzău, nu m-am odihnit suficient, tenul meu este puţin obosit, aşa că am nevoie de hidratare, luminozitate, tratare riduri fine, stimulent pentru colagen şi elastină. Fetelor, ce spuneţi? Sună bine, nu?” a scris Andreea Bănică pe instagram.

„Arăţi foarte bine! / Este dureros? / Frumuseţe” au fost reacţiile fanilor.

sursa