Zodiile care se îndrăgostesc după jumătatea lunii iunie sunt 4 la număr. Pentru ele adevărata lună a iubirii este aceasta.

Zodiile care își găsesc dragostea în perioada următoare

TAUR – Dacă ești născut în această zodie și nu ai nici acum o relație, află că după 15 iunie îți găsești marea dragoste. S-ar putea să îți întâlnești sufletul pereche într-un loc unde nu te aștepți, așa că e bine să te dichisești pentru orice eventualitate.

STIREA ZILEI ...  Horoscop saptamanal 17 - 23 decembrie. In pragul Sarbatorilor, unele zodii decid sa se intoarca la iubiri mai vechi

FECIOARĂ – La câte pretenții ai când vine vorba despre persoana iubită, s-ar putea să nu te căsătorești niciodată. Lasă toate grijile, toate observațiile la o parte și deschide-ți inima. Luna aceasta vei întâlni o persoană specială.

De fapt este vorba despre o persoană pe care o știi deja, dar o vei descoperi dintr-o altă perspectivă.

VĂRSĂTOR – Dacă te plângi că nu ai noroc în dragoste, stai să vezi ce persoane minunate te curtează în a doua jumătate a lunii!

STIREA ZILEI ...  DOLIU URIAS ÎN ROMÂNIA, CHIAR DE 1 DECEMBRIE! A MURIT LA 8 LUNI DUPĂ FIICA EI! AU FĂCUT ANUNŢUL LA MIEZUL NOPŢII

Vei avea parte de multe momente frumoase. Te vei simți ca un adolescent care se îndrăgostește pentru prima oară. Poate ieși ceva serios dacă decideți să comunicați fără niciun menajament. Începe o perioadă frumoasă în viața ta.

PEȘTI – Iubirea bate la poarta inimii tale. Ai parte de multe situații extrem de interesante din punct de vedere amoros. Cineva îți va arăta câte lucruri nu știai despre tine. Îți vei recâștiga încrederea în forțele tale.

STIREA ZILEI ...  Mai scumpe decat un diamant! 3 zodii de femei pe care le invidiaza toata lumea

Stima ta de sine va crește și vei simți fiorii iubirii fără să îți mai faci griji că acționezi greșit, că te faci de râs cu un gest sau o vorbă aruncată într-o doară.

sursa