Prezentatoarea TV Mirela Vaida a petrecut un minunat weekend alături de soțul ei, în Cipru, și s-a întors cu bateriile încărcate. Cel care a pus la cale această escapade romantică a fost soţul Mirelei, care a dorit să-i ofere acesteia două zile de relaxare după o perioadă foarte agitată. Aceasta și-a împărțit timpul între platoul emisiunii și repetițiile pentru musicalul Mamma Mia, unde a avut rolul principal.

”După o perioadă grea şi foarte aglomerată cu repetiţiile pentru Mamma Mia, în care am fost mai mult ruptă de familie şi mi-a fost tare dor de ai mei, soţul meu a vrut să-mi facă o surpriză. Ştia că soarele şi marea mă relaxează, aşa că a profitat de acest weekend în care nu aveam niciun spectacol la Teatrul de Revistă Constantin Tănase. El s-a ocupat de absolut tot, de hotel şi de biletele de avion. Am lăsat copiii cu bona şi am fugit la mare. A fost foarte bine, chiar dacă două zile nu sunt neapărat suficiente. Dar contează enorm să te relaxezi, departe de ţară, fără telefoane, rupt de lume. Chiar şi aceste două zile fac bine vieţii de cuplu”, spune Mirela Vaida.

Ea mărturiseşte că a învăţat multe lucruri de la specialiştii din cadrul emisiunii pe care o moderează, printre care şi importanţa alocării timpului pentru familie.

”Recomand oricărui cuplu să-şi aloce acest timp în doi. Măcar o dată pe lună să facă asta. Pentru că, oricât ne-ar fi de dor de copii, şi nouă ne-a fost foarte dor în acest weekend, e foarte important ca părinţii să fie relaxaţi. Am învăţat acest lucru de la psihologii, e cel mai important ca în familie să aloci timp atât statutului de mamă, cât şi celui de soţie”, declară Mirela Vaida.

sursa