Este durere fără margini în familia Savetei Bogdan. Totul, după moartea fostului ei soț. Cântăreața a vorbit într-o emisiune televizată despre momentele de după moartea lui Ene Constantinescu.

Ea a spus că este alaturi de fiica ei în aceste momente cumplite, cele două aflându-se în America.

„Era un om foarte deștept, un consilier, îl chema Ene Constantin. A fost consilier la ambasada Spaniei și Africii. Vorbea șapte limbi străine. Era un băiat foarte deștept, dar un cancer galopant la vezică l-a terminat în câteva luni de zile”, a declarat Saveta Bogdan.

„M-a pus să aleg între muzică și el și i-am zis că eu nu sunt femeia care să aștepte să îi aducă bărbatul bani acasă. El, când m-a luat, aveam deja două discuri. Părinții lui nu m-au vrut niciodată, dar cu toate astea am stat împreună 25 de ani.”, a spus Saveta Bogdan, despre relația cu fostul soț.

Saveta Bogdan a vorbit și despre motivele divorțului de fostul soț

Cântăreața a spus că fiica sa nu prea mai era în relații cu tatăl și că vorbeau doar de sărbători. Fiica sa nu și-a mai văzut tatăl de 8 ani, dar cu toate astea a fost foarte afectată.

„Fiica mea este foarte supărată, dar mă bucur că sunt alaturi de ea. Chiar mi-a spus azi: ‘Mami, tu să nu mori niciodată, mami!’ „, a mai spus cântăreața. 

Din păcate, cele două nu pot ajunge la înmormântare, deoarece nu au reușit să găsească bilete de avion, potrivit spynews.ro.

Saveta Bogdan, care se află de câteva săptămâni în Statele Unite, la fiica ei, a primit o veste îngrozitoare. Artista de muzică populară și fiica sa au aflat astăzi vestea că a murit Constantin Ene, bărbatul cu care a fost căsătorită timp de 25 de ani și cu care are un copil.

Ambele femei sunt sunt devastate și nu pot înțelege cum de s-a întâmplat așa ceva. Constantin Ene a murit luni, după o luptă grea cu o boală cruntă. Acesta fusese diagnosticat cu cancer la proastată.

Saveta Bogdan este alături de fiica ei care nu-şi revine din şoc.

Sursa: Huff.ro