Simona Halep pare să își ia o binemeritată vacanță după uriașul succes de la Roland Garros. Campioana noastră a mers recent la piscină, unde și-a făcut un selfie în costum de baie, după care a postat imaginea pe contul ei de Instagram.

La foarte scurt timp după ce a publicat imaginea, Halep a primit un avertisment din partea unui fan: „Grijă mare la soare! Dimineaţa este ok! După ora 12 ai grijă că arde!”, i-a transmis acesta. Fotografia Simonei Halep a adunat rapid aproape 3.000 de like-uri, semn că fanii ei sunt în continuă creștere.

Jucătoarea de tenis iubită de o țară întreagă, Simona Halep, a revenit cu câteva zile în urmă în țară, unde a fost primită cu brațele deschise și cu flori, dar și cu bucurie multă de către români. totuși, un lucru observat de toată lumea este acela că ea nu a venit cu trofeul primit pe terenul de tenis pe care a câștigat finala.

Cupa Suzanne Lenglen, aşa cum se numeşte trofeul pe care îl primesc câştigătoarele turneului de la Roland Garros, a fost creată în 1979 de către celebra casă de bijuterii Melleria, care a realizat şi Balonul de Aur. Trofeul cântăreşte 5,3 kilograme, iar originalul nu intră niciodată în posesia câştigătoarelor, acestea primind însă o replică, potrivit digisport.ro.

Cupa originală va rămâne mereu în proprietatea Federației Franceze de tenis, putând fi admirată la muzeul FFT. Totuși, cupa cu care s-a întors în țară Halep este mult mai mică, însă este tot din argint masiv. „Să ne bucurăm împreună de acest trofeu, este un trofeu deosebit. Nu este el prea mare, dar este deosebit”, a spus Simona Halep. Numărul 1 WTA a prezentat fanilor din România replica trofeului de la Roland Garros luni seară, pe Arena Naţională.

Totuşi, singurul jucător din lume care a primit o replică de dimensiuni normale a trofeului care se acordă câştigătorului de la Roland Garros este Rafael Nadal, acesta beneficiind de acest privilegiu în 2017, când a câştigat pentru a 10-a oară pe zgura pariziană, potrivit sursei citate.

Iată cum arată campioana noastră în costum de baie:

sursa