Antonia a fost înlocuită. Vincenzo Castellano, fostul ei partener de cuplu, alături de care are o fetiță, are o nouă relație. Se pare că noua sa iubită este tot româncă. Însă este diferită de Antonia, cea care este încă soția lui, deoarece divorțul lor nu s-a finalizat încă.

Antonia a fost înlocuită! Fostul ei partener de cuplu are o nouă iubită

Se pare că Vincenzo Castellano vrea să meargă mai departe și să își refacă viața alături de altă femeie. De asemenea, și Antonia și-a refăcut viața alături de Alex Velea. Cei doi au împreună doi copii.

Chiar dacă trăiește mai mult în Italia, româncele tot se numără printre preferatele fostului partener de cuplu al Antoniei.

Așadar, Antonia a fost înlocuită de Vincenzo Castellano. Cei doi merg mai departe și își refac viața alături de alte persoane.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Vincenzo Castellano are o nouă relație. Cu cine a fost înlocuită Antonia?

Vincenzo Castellano, cel care a avut o relație cu Antonia, s-a îndrăgostit din nou. Deși încă este căsătorit cu îndrăgita artistă, se pare că a început un nou capitol în viața sa sentimentală. El și Antonia au împreună o fetiță. După ce s-au despărțit, artista a început o relație cu Alex Velea. Acum, cei doi au împreună doi copii. Fetița Antoniei și a lui Vincenzo locuiește cu familia tatălui ei. Acum, Vincenzo și-a refăcut viața alături de altă femeie. Află cu cine a fost înlocuită Antonia.

Vincenzo Castellano are o nouă relație
S-a aflat că Vincenzo Castellano s-a îndrăgostit din nou. Încă nu s-a afișt cu noua sa iubită. Dar se pare că aceasta este foarte diferită de Antonia. Este vorba despre o blondă. Bărbatul vorbește frumos despre Antonia. Suține că este mândru de ea, că și-a făcut o nouă familie. De asemenea, a spus că Antonia nu este materialistă.

„Când ea a început să se vadă cu Velea, noi nu mai eram împreună de vreo 4-5 luni. Distanța a făcut ca relația noastră să se răcească. Ea nu m-a înșelat, eu nu am înșelat-o. Ba chiar, m-a sunat și m-a anunțat că are o relație cu băiatul ăla. Velea nu are nicio vină. Cine a zis că Antonia i-a spart casa, se pripește. Poate nici relația lui cu fosta soție nu mai funcționa. Nu! Antonia nu este materialistă.

Dacă era nu se uita la Velea. Sunt mândru de ea că a reușit să-și facă o familie, că mai are doi copii, că are o relație serioasă și că nu a înșirat bărbații.

sursa