Maria Constantin a vorbit recent despre cele mai grele momente din viața ei. Artista a povestit că a trecut prin multe cumpene și a vorbit despre cum a reușit să le depășească.

Cântăreața de muzică populară recunoaște că a avut multe gânduri negre și perioade dificile, dar a reușit să le depășească.

După ce a fost doborâtă de primul divorț, a fost nevoită să se și despartă o perioada de fiul ei.

„Primul divorț a fost mai greu pentru că a fost în joc un copil. Să stau departe de copil a fost cel mai greu pentru mine. Eram obișnuită să mă joc cu el în fiecare secundă, să știu că e mereu lângă mine, chiar și atunci când plecăm alegeam variată în care să pot să îl iau cu mine la evenimente. 

Maria Constantin, momente de cumpănă

Maria Constantin a declarat că tot timpul a avut grijă de copilul ei și a incercat mereu să-i ofere ce e mai bun.

„S-a tot spus că mi-am abandonat copilul. Nu e nimic adevărat. La momentul respectiv, copilul meu avea vârstă de 3 ani și jumătate. Am plecat cu fiul meu și am făcut mari încercări de a se obișnui în locuința nouă, însă nu s-a putut. Era obișnuit acolo și atunci am ales o varianta cea mai bună pentru copilul nostru”, a povestit artista, potrivit wowbiz.ro.

Maria Constantin a povestit despre cum au privit-o oamenii, cum au judecat-o și apoi au felicitat-o dar și despre un episod mai puțin plăcut din viața ei.

„Ajunsesem la un moment dat să iau pastile pentru a putea dormi, ajunsesem într-un anumit prag și o limita din cauza stresului, nemancatului, oboselii. Oamenii mai întâi m-au judecat, apoi m-au felicitat, niciodată nu poți să împaci pe toată lumea.
Tot timpul am gândit în viitor, cât să fie bine copilului”, a mai spus Maria Constantin.

Momentul în care Gabriela Cristea a pierdut o sarcină a fost cel mai dureros lucru pentru ea. Prezentatoarea TV și-a adus aminte de momentul care i-a rupt sufletul în două.

„A fost cea mai grea experiență din viața mea, și la propriu și la figurat pentru că a fost o experiență fizică foarte dură și foarte dureroasă. Dar și o experiență sufletească, care efectiv ne-a rupt sufletul în două. Dar se întâmplă. Nu sunt nici prima, nici ultima. Pentru mine, a fost extrem de dureros, de ce – noi de doream foarte mult un copil.

S-a întâmplat, n-am planificat. După care, când am rămas însărcinată, a fost wow! Îți dai seama, Dumnezeu te ridică până la cer și îți dă drumul. În primă fază, durerea sufletească a fost foarte dură. În perioada respectivă, am simțit durerile facerii practic cinci zile, pentru că m-am încăpățânat în speranța că… poate mâine, totuși, se întâmplă o minune. Nu, sarcina mea se oprise din evoluție.

Citește și: Gabriela Cristea anunță când începe noua ei emisiune de la Antena Stars și iese la atac: “Eu vin în spate cu un…

Doctorița mea era plecată, asta vineri, și mi-a zis că se întoarce marți. Efectiv au început contracțiile, iar eu refuzam. Și îmi aduc aminte de un episod unde îmi găsisem o singură poziție, stăteam efectiv în patru labe undeva pe covor pentru că nu mai suportam durerea. Tavi se uita îngrozit la mine și nu știa ce să-mi facă și cum să mă ajute.

sursa