Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează un cuplu fericit. Cei doi au împreună o fetiță. Acum, vor să se cunune și religios. Au făcut cununia civilă, au devenit părinți, iar cununia religioasă este următorul pas pe care își doresc să îl facă. Evenimentul va avea loc în toamnă. Însă data se pare că nu a fost încă stabilită. Va fi un eveniment intim, cu puțini invitați pentru ca mirii să se bucure de fiecare moment.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor să facă și cununia religioasă

„Am hotărât acum că vrem să facem această cununie religioasă doar pentru noi, să simțim fiecare moment. Să facem niște poze frumoase, să stăm împreună cu fiica noastră. Probabil că vor fi undeva pe la 20 de invitați maxim. O să mă îmbrac într-o rochie spectaculoasă și asta pentru că nu o să trebuiască să o port toată noaptea, decât la biserică. O să am un voal spectaculos… cred.

Așa m-am gândit eu. Seara o să mergem undeva, o să-mi pun o rochie elegantă, dar mai comodă. Teoretic nu (n.r. în București). Nici măcat nu o să spun când o să fie data, oricum nu știu acum, dar o să fie în toamnă. Ne gândisem inițial undeva în septembrie, dar probabil că va fi cea mai aglomerată lună, așa că cred că o să fie undeva în octombrie”, a declarat Gabriela Cristea pentru viva.

sursa