Adevărul tulburător care iese la iveală la 8 ani de la dispariția Mădălinei Manole!

Fostul soț al Mădălinei Manole, Petru Mircea, ar avea serioase probleme financiare, scriu site-urile tabloide.

Petru Mircea nu trece printr-o perioadă tocmai roz, notează wowbiz.ro și spynews.ro. Bărbatul are un credit la bancă pentru care a cerut o păsuire de 5 ani. Acesta s-ar fi dat de gol în fața unor prieteni în legătură cu situația sa financiară.

Acesta s-a împrumutat în anul 2012 și urma să dea bani înapoi în 2017, însă din diferite motive doar de el știute a cerut o amânare a plăților pentru încă 5 ani.

Ziariștii scriu că acest credit a fost luat de la bancă prin firma pe care o deține, Mircea Sunet SRL. Presa scrie că e vorba de o sumă de 30.000 de lei pe care trebuia să o plătească în 5 ani.

Termenul de plată este așadar anul 2022. În calitate de debitor, a cerut prelungirea pentru 5 ani a avizului de ipotecă imobiliară.

Fostul soț al fetei cu părul de foc a avut rezultate modeste, cifra de afaceri neajutându-l să achite la timp datoria la bancă. Firma lui a avut un bilanț de doar 3,000 de lei profit net pe 2016.

Petru Mircea a transmis recent un mesaj emoționant pentru Șerban Georgescu
Deși puțină lume știe, Petru l-a admirat dintotdeauna pe Șerban pe care l-a numit „Maestro”. Recent, acesta a postat un mesaj frumos pentru primul soț al Mădălinei.

Petru l-a pomenit pe Șerban într-o postare care i-a emoționat pe internauți. „Primăvara nu ne mai zâmbeşte în această zi de 4 martie 2018!… Asemenea fiecărei zile de 4 martie din ultimii unsprezece ani!… Ne este foarte dor de tine, „Maestro”!!!

Îţi mulţumim pentru că am avut şansa de a te cunoaşte şi pentru tot ce ne-ai lasat!!! Iubirea noastră veşnică şi necondiţionată!!!”, este mesajul lui Petru.

 

Fosta iubită a lui Petru Mircea a vorbit despre copilul Mădălinei Manole

Geanina Manea a vorbit recent în cadrul unei emisiuni tv despre relația cu Petru Mircea. Cei doi nu mai formează un cuplu. Ea spune că au pus punct relației după doi ani.

”Ne-am cunoscut în noaptea de Anul Nou. Melodia este făcută la câteva luni după ce ne-am cunoscut. Era o melodie de împăcare la momentul respectiv. Acum nu este nimeni în viaţa mea. A trecut un an de când nu am mai vorbit cu Petru Mircea.

Orice om merită o a doua şansă. Îmi doresc un bărbat natural, care să mă surprindă, să mă iubească şi să se ocupe de tot. Să fie un bărbat adevărat. Mi-am pierdut doi ani din viaţă cu Petru Mircea şi tot nu m-a cerut de nevastă.”, a spus Geanina Manea, recent, într-o emisiune tv.

Ea a vorbit și despre băiețelul Mădălinei Manole. “Este un copil cuminte, educat și politicos.”, a spus fosta iubita a lui Petru Mircea, despre Petru Jr., băiețel care în această vară a împlinit 8 ani.

Petru Jr. avea doar un an când mama sa a decis să-și încheie socotelile cu viața. El a rămas în grija tatălui său.

sursa: teotrandafir.com