Andreea Marin este o persoană care are grijă de sănătatea ei, merge frecvent să-şi facă aalize şi dacă are o nemulţumire cât de mică nu stă până nu merge la medic să rezolve.

Andreea Marin s-a şi confruntat, de altfel, cu probleme serioase de sănătate de curând, atunci când a şi postat un mesaj îngrijorător pe reţelele sociale.

Iată, însă, că situaţia nu pare să se fi îmbunătăţit pentru „Zânâ”. Chiar dacă a fost în vacanţă, unde s-a relaxat şi s-a bucurat de timp doar pentru ea, Andreea Marin nu a venit, pare-se, cu veşti bune din vacanţă. Andreea Marin a fost surprinsă la începutul acestei săptămâni destul de îngrijorată la medic. Vedeta a mers în aceeaşi zi, la două clinici diferite, acolo unde şi-a făcut un set complet de analize, potrivit Cancan.

Un semn că lucrurile nu arată deloc bine pentru sănătatea acesteia reprezintă şi faptul că Andreea Marin a ţinut să se camufleze şi să poarte chiar şi o şapcă pe cap, totul pentru a nu fi remarcată de trecători. Rămâne de văzut care este cu adevărat starea de sănătate a Andreei Marin, cert este că pe reţelele sociale vedeta ne dă de înţeles că totul este foarte bine şi chiar îşi încântă fanii cu imagini din vacanţa de zilele trecute.

sursa