Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au anunțat în urmă cu aproximativ două săptămâni că au semnat actele de divorț și fiecare își vede de viața sa.

Recent, cei doi au fost nevoiți să se întâlnească, deoarece au avut de susținut un concert.

În weekend, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au apărut împreună pe scenă și au cântat piesa „Se opreste timpul”, iar publicul a fost în delir după cum se poate vedea în video și au cântat vers cu vers împreună cu cei doi artisti. Chiar dacă s-au despărțit, cei doi mai au de onorat împreună contracte până în 2020. Culiță Sterp s-a lansat deja solo, zilele trecute a lansat o piesă.

PRIMELE DECLARAŢII ALE LUI CARMEN DE LA SĂLCIUA
Carmen de la Salciua si Culita Sterp formau unul dintre cele mai solide cupluri de pe la noi, iar anunţul divorţului a luat prin surprindere pe toată lumea. Cei doi au divortat, azi, la notar. Artista a facut primele declaratii dupa ce a fost la notar pentru a depune actele pentru divort.

Cum nu au copii şi-şi doresc un divorţ rapid şi discret, ei s-au programat la un cabinet notarial si au decis, astfel, de comun acord, să pună capăt mariajului, iar azi, 2 iulie, artista s-a prezenta în faţa unui notar public din Alba Iulia, urmand sa vina si Culita Sterp pentru a semna actele de divort. Mai mult, Carmen şi Culita au ajuns şi la o înţelegere în ceea ce priveşte partajul averii pe care au făcut-o, împreună, în timpul mariajului.

„Nu îmi doresc sa mai dau nici o declarație, am fost azi la notar, e o chestiune de timp pana totul va fi rezolvat așa cum e legal! E o perioada stresanta pentru amândoi, avem nevoie de liniște sa trecem prin perioada asta! E un capitol închis pentru amândoi! Va mulțumesc!”, a declarat Carmen de la Salciua.

vezi aici video