Horoscop Oana Hanganu pentru Kfetele.ro: Cum stai cu dragostea, până la sfârșitul anului 2018, în funcție de zodie. Racii sunt marii favoriți ai astrelor, pentru că Marele Benefic Jupiter va rămâne în sectorul Iubirii din astrograma lor, până în noiembrie. Din noiembrie, Jupiter va intra în ”casa Iubirii” din astrograma Leilor, așa că va fi rândul acestora să aibă mare noroc în iubire.

BERBEC

Viața sentimentală a zodiei Berbec, în a doua parte a anului, începe cu prezența planetelor Venus și Mercur în ”casa Iubirii” din astrograma lor, aducătoare de noroc. Mai mult, până în noiembrie, în ”casa Iubirii” se află Nodul Nord, unul dintre pilonii Axei Destinului, aspect care le poate ”înlesni” nativilor Berbec întâlnirea cu sufletul-pereche.

O perioadă cu posibile mari schimbări în plan sentimental și partenerial va începe în jurul datei de 7 august și va dura timp de o lună de zile. Atunci, planeta Iubirii va acționa în sectorul Mariajului din astrograma generală a Berbecilor. Foarte mulți nativi se vor căsători în această perioadă sau se vor gândi serios la oficializarea relației.

Un moment important va fi Luna Nouă din 11 august, când în viața Berbecilor poate apărea o nouă iubire sau relația actuală va primi șansa unui nou început.

După data de 9 septembrie, Berbecii pot avea relații pline de pasiune sau pot fi tentați să se implice în aventuri secrete, pentru că Venus se va muta în Scorpion și în ”casa a VIII-a” din astrograma lor. Acest sector din astrogramă se referă nu doar la avantajele financiare și materiale pe care nativii le obțin prin alții, dar și la senzualitate, sexualitate, aventuri, pasiune.

Iar Venus va rămâne în zodia Scorpion până la sfârșitul anului, cu o perioadă de ”retrogradare” care va dura între 5 octombrie-16 noiembrie. Atunci, secretele sentimentale ale nativilor pot ieși la lumină sau aceștia reiau legătura cu un fost partener.

TAUR

Taurii trec prin multe schimbări în plan personal, influențați fiind de Uranus, planeta Schimbărilor, care va rămâne în zodia lor nu doar în 2018, ci și în următorii 6 ani.

Uranus îi ajută să fie mai nonconformiștii, mai originali și independenți, iar multe dintre alegerile pe care le vor face îi vor lua prin surprindere pe cei apropiați.

Chiar și alegerile nativilor în plan sentimental vor avea această ”amprentă”, mulți dintre ei fiind atrași de persoane cărora altădată nu le-ar fi dat nicio șansă.

O perioadă interesantă va fi cea în care Venus, planeta Iubirii, se va afla în zodia Fecioară și va acționa în ”casa Iubirii” din astrograma lor.
E vorba de perioada cuprinsă între 10 iulie și 7 august, când Taurii singuri își pot întâlni jumătatea, iar cei care au un partener se vor bucura de un plus de armonie și afecțiune.

Tranzitul lui Venus este foarte important pentru Tauri pentru că planeta Iubirii îi patronează!

O perioadă importantă va fi și cea care va începe la data de 5 octombrie, când Venus va intra în zodia Scorpion și va acționa în sectorul Mariajului din astrograma Taurilor, unde va rămâne până la sfârșitul anului.

Mulți nativi își vor cunoaște sufletul-pereche iar cei care se vor căsători înainte de 9 noiembrie, vor beneficia și de acțiunea Marelui Benefic Jupiter, aflat în Scorpion.

GEMENI

Gemenii vor avea noroc în dragoste în special în perioada în care Venus, planeta Iubirii, va acționa în ”casa Iubirii” din astrograma lor. Iar asta se va întâmpla din 7 august, când Venus va intra în zodia Balanță și va dura până în 5 octombrie. Vor primi declarații, vor fi admirați, vor cunoaște ”lume nouă” și se vor îndrăgosti sau vor trăi momente de fericire alături de actualul partener.

Șansa le poate surâde din nou în perioada 1-16 noiembrie, când Venus retrograd va ajunge, din nou, în ”casa Iubirii” din astrograma Gemenilor. Atunci, nativii singuri pot întâlni pe cineva special, în timp ce, în cuplu, se vor putea rezolva, cu tact și răbdare, probleme mai vechi.

Dar pentru o parte din nativii Gemeni, aspectul amintit va însemna întoarcerea la o fostă iubire sau tendința de a-l compara pe actualul partener cu cineva din trecut sau dezamăgiri și frustrări legate de actuala viață de cuplu.

În ceea ce privește mariajul, o perioadă importantă va începe la data de 8 noiembrie și va dura timp de un an de zile, cât timp Marele Benefic Jupiter se va afla în zodia Săgetător și în sectorul Parteneriatelor din astrograma Gemenilor.

Jupiter în Săgetător îi va ”mobiliza” pe mulți Gemeni să se căsătorească, iar pe alții îi va motiva să devină părinți sau să înceapă afaceri de familie împreună cu partenerul de viață.

RAC

Racii sunt marii norocoși ai anului, cel puțin în plan sentimental: până în 8 noiembrie, Marele Benefic Jupiter se va afla în zodia Scorpion și va acționa în ”casa Iubirii” din astrograma lor.

Așadar, Racii mai au câteva luni la dispoziție să își întâlnească jumătatea sau, după caz, să își consolideze relația de cuplu. În cazul lor, important este și tranzitul Lunii prin diferite zodii, pentru că Luna este cea care îi patronează/ Iar un eveniment major va fi Luna Nouă în zodia Rac, din 13 iulie. Atunci, Racii pot face schimbări în viața personală.

Cea mai importantă perioadă va fi cea cuprinsă între 9 septembrie și 5 octombrie, când Marele Benefic Jupiter și Micul Benefic Venus vor acționa ”în echipă” în sectorul Iubiriidin astrograma nativilor Rac.

Importantă va fi și ultima decadă din decembrie, când planeta Iubirii va ajunge, din nou, în ”casa Iubirii” din astrograma lor.

În toate aceste perioade favorabile, nativii Rac vor reface armonia în cuplu sau vor duce relația sentimentală într-o altă etapă, în care nu va mai fi nevoie de declarații sau dovezi de iubire, pentru că partenerii vor fi siguri pe sentimentele care îi unesc.

Dar până la sfârșitul anului, planeta Saturn se va afla în zodia Capricorn și în sectorul Mariajului din astrograma Racilor. Iar Saturn este ”profesorul zodiacului”, care vine cu plată sau răsplată, după caz.
Saturn este planeta Responsabilității, iar nativii Rac trebuie să dea dovadă de maturitate, seriozitate și responsabilitate în relații. Doar așa norocul în iubire le va aparține cu adevărat.

Citeşte mai multe pe kfetele.ro