Primele declaratii ale Andreei Marin despre problemele de sanatate!

Andreea Marin si-a ingrijorat fanii dupa ce a mers la doua clinici private pentru a face analize. “Zana” a rupt tacerea si a vorbit la TV despre starea ei de sanatate

“Vă mulţumesc tare mult pentru îngrijorarea privind starea mea de sănătate, dar ştirile sunt greşite. Eu mai merg la medic din când în când, pentru că e normal, dar sunt bine, în echilibru, datorită unor medici care au avut grijă de mine. Vă doresc şi vouă sănătate că e mai bună decât toate”, a declarat Andreea Marin la TV.

Andreea Marin a postat un mesaj ingrijorator dupa ce s-a aflat ca a mers la doctor.

„Oameni dragi, zilele astea sunt un roboţel cablat prin multe fire, agăţate permanent de corpul meu şi conectate la un aparat prietenos, menit să-mi monitorizeze inima. Mi-aţi tot dat emoţii în ultimii 25 de ani, dar ştiu, ştiu, şi eu vouă… aşa că voi sta liniştită şi nu vă speriaţi că nu mă găsiţi la telefon, mail sau … la uşă, iau o binemeritată pauză până redevin om normal.

Un gând bun şi sănătate, că-i mai bună decât toate! Mulţumesc pentru înţelegere şi acest scurt răgaz. Iar echipei pentru grijă, pricepere şi omenie”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

sursa: wowbiz.ro