Trimite pe Whatsapp

România este o țară plină de mistere. Există o serie de legende despre țara noastră, o serie de lucruri neștiute despre locurile în care trecem zi de zi fără să observăm detaliile.

Apariție bizară la metroul din București

Contele Incappuciato a fost prezent în emisiunea „Voi cu Voicu” de la Antena 3 unde a vorbit despre unul din cele mai mari mistere ale Bucureștiului. Un mister care are legătură cu galeriile subterane din Capitală.

„Cu ocazia unor săptături în anii 1985-1990, la galerile din metrou, doi munciori au descoperit în zona Izvor, în spatele unei uși metalice, o creatură umanoidă, care stătea în stare de conservare. Era de o frumusețe răpitoare, dar luciferică, nici moartă nici vie, avea o tunică roșie, cu fir brodat.

Unul sdintre muncitori s-a dus să alerteze pe cei care supraveghiau, au venit, au constat și au lăsat trei muncitori de pază. Atunci când s-au întors nu mai era nimic, nici entitatea, nici muncitorii, nici ușa”, a povestit invitatul Mirelei Voicu.

Acesta a mai spus că în România există o serie de locuri încărcate energetic. În Transilvania există o serie de portaluri magice, puncte vibraționale extraordinare. Se spune că în România există 80 de ieșiri energetice care conectează spiritualitatea de la noi cu lumi necunoscute sau chiar cu alte tărâmuri de pe planetă.

Cât despre buncărele antiatomice construite de Ceaușescu, acestea ar rezista la un cutremur major. Contele a spus în emisiunea Mirelei Voicu despre aceste buncăre că ar rezista unui cutremur de 9 grade pe scara Richter.

sursa

0 Shares

Trimite pe Whatsapp