Trimite pe Whatsapp

Toate femeile își doresc un păr frumos și sănătos, însă, de cele mai multe ori, din cauza tratamentelor la care este supus, podoaba capilară are de suferit.

Folosirea plăcii de păr, un șampon mult prea dur pentru firul de păr și fixativul sau spuma sunt niște lucruri care afectează în timp părul, iar nu după mult timp poate începe să cadă sau să se rărească.

Mulți oameni dau foarte mulți bani pentru ca părul lor să arate impecabil, iar pentru acest lucru trebuie să dea foarte mulți bani. Pentru că multe dintre produsele profesionale costă foarte mult, în cazul în care vrei să ai un păr frumos și sănătos, poți obține acest lucru și cu remedii la îndemâna tuturor, cu produse pe care le ai în casă.

Iar dacă te confrunți și cu căderea părului, ei bine, rețeta de mai jos te ajută să ai în scurt timp un păr des și strălucitor, iar vestea bună este că părul tău va crește mult mai repede decât de obicei.

În mod normal, specialiștii spun că un păr sănătos crește între 1 și 1.5 cm pe lună, însă remediul de mai jos te ajută să ai părul lung în numai câteva luni. Nu uita, însă, măcar la 2-3 luni să tai vârfurile și să folosești un șampon potrivit nevoilor scalpului și firelor tale de păr.

Iată de ce ai nevoie pentru a face acasă un remediu natural cu efect imediat:

1/2 banană

1/2 pahar de bere
1 lingură de miere

1 gălbenuș de ou

1 lingură de ulei de ricin.

Amestecul se folosește de două ori pe săptămână

Se amestecă toate ingredientele într-un blender, până când se obține o compoziție omogenă. Se toarnă amestecul într-un bol și se aplică folosind degetele pe scalp și pe toată lungimea părului.

Se lasă să acționeze timp de 120 de minute, apoi se clătește cu apă călduță. După ce ce clătește bine, se spală părul în mod obișnuit cu șampon și cu balsam.

Acest remediu se poate folosi de două ori pe săptămână, iar rezultatul va fi vizibil încă de la primele utilizări.

sursa

0 Shares

Trimite pe Whatsapp