Trimite pe Whatsapp

Emilia Mezei este prezicătoarea care a postat un mesaj ce îți face pielea de găină. Este incredibil ce a spus femeia. Cuvintele ei te vor pune pe gânduri. Mai jos vei găsi mesajul înfiorător. Este cutremurător ce a spus.

O prezicătoare din România a postat un anunț ce îți face pielea de găină

Emilia Mezei susține că a vorbit cu spiritul Elodiei, avocata dispărută. Acum, a postat un mesaj care te va înspăimânta. Femeia este instructor de fitness, dar și prezicătoare.

„Nu mă mir că plâng icoanele… Răutatea oamenilor a ajuns la cote inimaginabile! Acesta a fost mesajul primit de la Sfânta Treime de Rusalii: <>”, este mesajul postat de clarvăzătoare pe blogul său.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: S-a descoperit o nouă profeție de-a Babei Vanga. Ce se va întâmpla în următoarele luni…

La mai bine de 20 de ani de la dispariția dintre noi a celebrei Baba Vanga apar tot felul de profeții care îi sunt atribuite.

Femeia care a prevăzut căderea Turnurilor Gemene și o serie de conflicte militare, clarvăzătoarea care a vorbit pentru prima oară despre moartea soților Ceaușescu și căderea comunismului în Europa a lăsat moștenire o serie de profeții terifiante.

În curând ar putea avea loc o invazie a extremiștilor musulmani în Europa. Baba Vanga a vorbit despre criza imigranților înainte de 1990, când nimeni nu avea de unde să intuiască războiul din Siria și consecințele sale.

Cine era Baba Vanga

Galia Valtchinoval, o cercetătoate din Bulgaria, a studiat atât viața celebrei clarvăzătoare, cât și previziunile sale. Astfel, a scris articolul „Vanga o Preoteasa bulgară din Delphi: idei şi practică din Antichitate până în timpul Bulgariei Socialiste”.

Baba Vanga este o clarvăzătoare din Bulgaria ale cărei previziuni s-au adeverit în timp. I s-a dat porecla „Nostradamus din Balcani”. Se pare că putea să vadă viitorul datorită puterilor sale paranormale.

Se spune că celebra clarvăzătoare și-a pierdut vederea în copilărie, după o furtună. Însă, în ciuda acestei probleme, ea a putut să lucreze și astfel să aibă grijă de frații ei.

În anul 1940, tatăl ei s-a stins din viață. În acea perioadă, clarvăzătoarea a trecut prin momente grele împreună cu frații ei. Nu aveau din ce să supraviețuiască și chiar au traversat o criză de foamete. Se pare că atunci Baba Vanga a descoperit că are anumite puteri.

Prima ei prezicere a fost legată de trupele naziste. A prezis că acestea vor intra în Iugoslavia pe 6 aprilie 1941. Atunci a spus că i s-a arătat un cavaler luminos care i-a transmis informații referitoare la situația războiului. După aceea au început viziunile referitoare la bărbații aflați pe front. Ea avea puterea de a afla cine se va întoarce acasă de la război și cine nu. Astfel oamenii au început să capete încredere în ea și în previziunile ei.

sursa

0 Shares

Trimite pe Whatsapp