Șampania marchează nu doar ocaziile speciale, ci și podoaba capilară! O boggeriță celebră de pe Instagram pe nume Madina Shrienzada susține că după ce s-a spălat pentru prima oară cu șampanie, părul ei a suferit o transformare radicală.

Frumoasa tânără crede cu tărie în proprietățile șampaniei asupra podoabei capilare. Fata urmărită de peste 300.000 de persoane susține că metoda aleasă pentru îngrijirea părului a scutit-o de banii aruncați pe creme speciale, pe uleiuri pentru păr ori alte balsamuri sau măști din comerț.

În filmulețul de mai jos puteți vedea cum a procedat Madina. Mai exact, a turnat șampania din sticlă într-un bol cu pulverizator, iar apoi a apăsat de câteva ori pe părul ei. Rezultatele s-au văzut imediat, susține bloggerița.

Ce s-a schimbat după baia cu șampanie? Părul a devenit mai strălucitor, iar firele de păr erau vizibil mai rezistente și mai fine la atingere.

După ce și-a udat părul cu șampanie, fata s-a spălat pe cap cu șamponul ei preferat. Iată mai jos tutorialul video pe care l-a publicat pe Internet Madina, clip cu care a cucerit sute de mii de tinere și doamne din toată lumea!

sursa