Trimite pe Whatsapp

Avem previziunile horoscopului chinezesc pentru săptămâna cuprinsă între 17 și 23 septembrie, adică săptămâna care va urma.

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 17 – 23 septembrie 2018:

ZODIA ȘOBOLAN. E o săptămână în care acești nativi ar trebui să se conformeze cu informațiile pe care le dețin. Nu e bine să scotocească, să clevetească.

ZODIA BIVOL. Mici atenții vin către cei născuți în această zodie. Vor avea parte de multe surprize plăcute.

ZODIA TIGRU. Lucrurile devin destul de incerte în perioada care urmează mai ales din punct de vedere financiar. Tigrii trebuie să o ia pe un nou drum.

ZODIA IEPURE. Pozitivitatea este cheia succesului pentru acești nativi. Vor apărea tot felul de situații noi, inedite pentru ei. E o săptămână bună.

ZODIA DRAGON. Sarcinile de la locul de muncă s-ar putea să îi obosească mai mult decât de obicei pe acești nativi. Vor fi puși în fața unor decizii greu de luat.

ZODIA ȘARPE. E o săptămână pozitivă, o săptămână plină de surprize neașteptate care vin din partea familiei.

ZODIA CAL. Prietenii îi pot dezamăgi pe acești nativi. De fapt, nu vorbim despre prieteni aici. Vor descoperi cine ie-a trădat. Pot suferi și o decepție în dragoste.

ZODIA CAPRĂ. Vor fi energici cei născuți sub acest semn zodiacal. Apar tot felul de situații benefice mai ales în domeniul lor de muncă.

ZODIA MAIMUȚĂ. Nativii Maimuță trebuie să regândească relațiile de prietenie. Dau dovadă de multă înțelepciune mai ales când vine vorba de lupta cu oamenii toxici din viața lor.

ZODIA COCOȘ. Cei născuți în zodia Cocoș vor avea de făcut alegeri cruciale. S-ar putea să primească multe lovituri de la viață.

ZODIA CÂINE. Câinii zodiacului chinezesc primesc câteva cadouri foarte scumpe. Trebuie să dea dovadă de modestie, chiar dacă bucuria va fi uriașă.

ZODIA MISTREȚ. Mistreții ar putea câștiga un premiu nesperat. Sunt încurajați să joace la loto. Poate că de data asta soarta le va fi prielnică.

sursa

0 Shares

Trimite pe Whatsapp