De ce nu trebuie sa te intorci niciodata la o persoana care te-a ranit

In viata intalnim persoane de care ne simtim atrasi desi relatia pe care o avem cu ei este una toxica. Stim ca nu ne face bine aceasta relatie, insa nu ne putem stapani acel imbold de a fi aproape de ei.

Aceste persoane sunt mereu in mintea noastra, speram sa ii vedem, sa ii auzim, speram sa vedem un apel sau un mesaj de la ei. Am face orice ca si ei sa simta la fel, am face orice pentru a-i vedea zambind, pentru a petrece timp alaturi de ei.

Cu toate acestea, atunci cand ne uitam in ochii lor nu vedem ceea ce ne-ar placea sa vedem. Ceea ce vedem este o deconectare a lor fata de noi, o distanta pe care ei o impun.

Cumva, nu sunt in totalitate prezenti atunci cand sunt cu noi, indiferent cat de tare ne-am dori noi sa se bucure exact asa cum ne bucuram si noi.

Acea persoana ne poate face complimente diverse si am vrea sa ii credem, am vrea sa stim ca simt exact asa cum spun, dar ceva in tonalitatea lor ne face sa ne indoim de cuvintele lor.

Faptul ca sentimentele nu ne sunt impartasite provoaca o mare durere. Paradoxal este ca ne simtim atrasi de aceasta durere si chiar daca decidem sa ne indepartam, exista ceva, o forta, ce ne face sa ne intoarcem.

„Poate de data aceasta va fi diferit”, continuam sa ne spunem si sa ne amagim.

sursa