O surpriză chiar foarte bună se apropie către 7 zodii care se vor bucura la maxim de un nou început și absolut tot ceea ce urmează să li se întâmple. Tot răul spre bine urmând avalanșe de fericire și zile pline de soare. Sunt printre cele mai norocoase zodii și ar trebui să se mândrească cu asta!

BERBEC

Berbecul este mereu in cautare de ceva nou, necunoscut, fiind un pionier si un temerar in tot ce face. Este rezistent la efort prelungit, incapatanat si indaratnic, chiar daca greseste. Totusi, oricine se poate baza pe Berbec in orice situatie, deoarece se implica total in caz de urgenta. Este inteligent, cu o memorie buna, dar cu o mai mica putere de concentrare asupra obiectivului propus, pentru ca nu-si poate mentine acest interes pana la sfarsit, avand obiceiul de a se implica in mai multe proiecte odata.

RAC

Racul este foarte dedicat muncii, e un bun subaltern, cu respect total fata de autoritate. Isi sprijina seful in orice conditii si urmeaza total politica firmei la care lucreaza. Nu suporta schimbarile sau intreruperile. Daca este chiar el sef, pretinde ca subalternii sa fie la fel de loiali ca si el. Banii sunt, de asemenea, importanti pentru Rac, nu neaparat pentru ca poate cumpara orice cu ei, ci pentru ca ii ofera acel necesar sentiment de securitate.

Racul are o judecata impartiala si clara, inclinata spre stiinte, spiritualitate, arta, cu gusturi largi si neconventionale. Poate avea succes in aparatul de stat sau in relatii internationale. Instinctul sau de parinte se extinde si asupra carierei sau afacerilor personale. Coechipierii sau angajatii devin un fel de familie pentru Rac si ii trateaza pe toti cu fair-play si optimism. Varietatea este esentiala in munca sa, dar nevoia de securitate il face sa refuze activitatile pe cont propriu, pentru ca are nevoie de un venit si un program regulat, aproape de casa.

SCORPION

Scorpionul este obsedat de munca. Poate fi un bun organizator si lider, pentru ca ii place sa inceapa noi proiecte, are o viziune de perspectiva asupra planurilor de viitor si poate ajuta la orientarea tuturor spre atingerea scopurilor finale. Rabdarea, toleranta si intelegerea sunt cheile ascensiunii lui, daca este capabil sa le invete.

Scorpionul ar putea excela intr-un domeniu precum artele martiale, politie, armata, chirurgie, stomatologie, medicina, consiliere psihologica, psihiatrie, mecanica, dar ar putea avea succes si in industria spectacolelor. Scorpionul stie sa infrunte orice provocare, abordand-o cu pasiune si forta. Nu umbla cu jumatati de masura, la el e ori totul, ori nimic.

TAUR

Taurul are un puternic simt al securitatii materiale, fiind stabil din fire, cu picioarele pe pamant, armonios, afectuos si loial. Necesitatile sale sunt cele de baza: daca are hrana, un partener stabil si o casa cu tot ce ii trebuie in ea, Taurul este cel mai fericit om. Personalitatea Taurului este aparent pasiva, indolenta chiar, dar totul pana la primul impuls. Daca este provocat, devine rigid si incapatanat, declansand un temperament furios. In cea mai mare parte a timpului, Taurul este o persoana rezervata, ratand multe sanse din cauza ca le lasa sa treaca pe langa el din pasivitate.

VĂRSĂTOR

Desi excentric, Varsatorul este o persoana de incredere cand face parte dintr-o echipa, dar are permanent nevoie de libertate. Nu ii place sa se simta constrans. Este incapatinat si inflexibil in unele privinte, dar poate lucra bine intr-un grup mai mare. Preocuparea sa principala este societatea in general si nu problemele individuale ale vreunei persoane. Varsatorul se implica emotional in munca sa, dar e si exigent si critic daca se afla pe o pozitie autoritara. Fara indoiala, poate fi un lider si un organizator excelent. Intelege firea umana, dar uneori ii lipseste sensibilitatea.

PEȘTI

Pestii sunt idealisti, cu o sensibilitate exagerata, romantici si visatori, mereu in cautarea unui sfat de la cineva, deoarece le lipseste increderea si siguranta in fortele proprii. Au tendinta de a trece prin viata idealizand situatiile, oamenii, imprejurarile, dandu-le un aspect cu totul diferit decat in realitate. Temperamentul Pestilor variaza de la optimism la pesimism intr-o clipa. Ii intereseaza atat de mult pozitia sociala, incat doresc sa isi atinga scopurile cu orice pret. Se simt vulnerabili si nervosi cand se afla pe un teren nesigur. Au o mandrie interioara ascunsa bine, dar care, cand le este in vreun fel atacata, reactioneaza puternic.

BALANȚĂ

Balanta este diplomata, amabila, sociabila si prietenoasa. Are un dezvoltat simt de fair-play, incat nu va rani niciodata pe nimeni, ci va incerca sa impace pe toata lumea. Poate vedea clar ambele fatete ale unei probleme, chiar daca sunt in contradictie, si incearca sa restabileasca pacea in orice neintelegere. Balanta este o buna negociatoare. Desi buna mediatoare a conflictelor, nu se simte deloc bine in imprejurari discordante, deoarece are o mare nevoie de armonie in jur. Trebuie ca totul sa fie pus in ordine ca sa se simta confortabil.

Adaptabila la maximum, Balanta stie sa se ajusteze permanent dupa cererile exterioare ca sa fie mereu in echilibru cu lumea din jur. Este adepta regulilor deja stabilite, se supune lor, pentru ca nu ii plac schimbarile. Are tendinta de a spune ceea ce crede ca le face celorlalti placere, si nu ceea ce simte cu adevarat, si aceasta numai pentru a aduce armonie si multumire in jurul sau.

sursa