Trimite pe Whatsapp

Anchetă în Priboiu, judeţul Dâmboviţa, unde un bărbat este acuzat că şi-a violat copilul.

Poliţiştii au reţinut un bărbat acuzat că a violat un minor în vârstă de opt ani, iar în urma investigaţiilor s-a stabilit că este vorba despre copilul biologic al suspectului, făcut cu sora sa, se arată într-un comunicat remis joi de IPJ Dâmboviţa.

Omul neagă toate acuzaţiile. Însă investigatorii spun că, de la începutul anului 2014 până în vara aceasta, copilul ar fi fost abuzat chiar de tatăl său. Şi vecinii ştiau de aceste abuzuri.

„Era de aşteptat în situaţia în care au fost ei crescuţi, mă-sa a fost cum a fost, nu a avut grijă de ei. Se auzise, toată lumea, dar a tăcut… vorbea urât când era beat”, spune o femeie din localitate, relateaza ProTV

Apropiaţii familiei sunt în stare de şoc. „Ne-am minunat, ne-am mirat, vă daţi seama… a fost un şoc şi s-a aflat târziu, nu ştiu de ce.. au ţinut toţi ai familiei. Mamă-sa… s-a ştiut, dar s-a tăcut să nu se întindă problema… o asemenea problemă şochează, e vorba de incest”, spune un vecin.

Sătenii povestesc că li s-a părut ciudat felul în care se purta fratele cu sora lui, apoi tânăra a dat naştere unui copil.

„Eu ceva bănuiam, dar puteai să vorbeşti”, spune un vecin.

“O strângea în braţe, o pupa, dar e sora sa, na. Mai bănuiam, dar îţi era frică să vorbeşti… dacă apucai să zici un cuvânt îţi dădea una în cap”, a completat el.

Copilaşul a ajuns în grija unui asistent maternal, şi acum, la 12 ani, i-ar fi mărturisit unui psiholog trauma trăită în familie. Aşa a aflat şi poliţia de cele întâmplate.

„Pentru că aveau suspiciunea că individul ar fi întreţinut relaţii intime cu sora sa, anchetatorii au cerut un raport de expertiză genetică judiciară. Acum se conturează ipoteza că suspectul ar fi tatăl biologic al băiatului”.

Specialiştii spun că băiatul va avea nevoie de o lungă perioadă de consiliere ca să îşi revină după trauma suferită. Dacă va fi găsit vinovat pentru viol, individul risca până la zece ani de închisoare.

0 Shares

Trimite pe Whatsapp