Corpul nostru este plin de semne care ne transmit anumite aspecte legate de sănătatea noastră, de starea noastră psihologică ori de construcția genetică.

Palmele ascund mesaje despre tine

De-a lungul secolelor, oamenii au fost curioși să afle ce simbolizează liniile din palmă, cum le afectează anumite trăsături existența și mai ales ce spun acestea despre ei.

STIREA ZILEI ...  Horoscop 12 noiembrie - Gemenii se pregatesc sa dea piept cu un eveniment important iar Balantele vor ajuta cu bani un prieten foarte bun

Poți afla o serie de lucruri interesante prin simpla unire a palmelor și observarea liniilor care se întâlnesc, asemenea imaginii articolului.

Dacă liniile sunt la același nivel, îți dorești să fii mai rațional în anumite situații, însă sensibilitatea accentuată își pune amprenta asupra ta.

Persoanele a căror linii se întâlnesc la același nivel sunt predispuse la a suferi de depresie și se confruntă adesea cu stări de anxietate. De asemenea, trebuie să aibă ceva mai multă grijă de inima lor.

STIREA ZILEI ...  Cutremurător! Costin Mărculescu a lăsat mesajul de adio pe Facebook. Gestul făcut în urmă cu puțin timp

Dacă linia mâinii stângi este mai sus, cel mai probabil te bazezi doar pe tine și pe nimeni altcineva în viață. Nu mai crezi de mult în iubirea adevărată. Ești genul pragmatic.

STIREA ZILEI ...  Așa arăta Nicoleta Luciu în urmă cu câțiva ani, când era una dintre cele mai suple și mai frumoase femei din România. Acum, însă, nu se mai oprește din îngrășat. Este, practic, cu totul alt om. Imagini realizate ieri

Dacă linia mâinii stângi cade mai jos la unirea palmelor, ești o persoană care știe să îmbine utilul cu plăcutul. Ești foarte atent la ce mănânci și pui mare preț pe stilul de viață sănătos înaintea oricărui viciu.

sursa

LIKE