Trimite pe Whatsapp

ILIE BALACI A MURIT duminică, la vârsta de 62 de ani. Potrivit RomâniaTV, cu o seară înainte de tragedia care îndoliază fotbalul românesc, Balaci a ieşit în oraş cu mai mulţi prieteni.

ILIE BALACI a murit la doar câteva ore după ce petrecuse cu mai mulţi prieteni într-un local din Craiova.

ILIE BALACI a ajuns acasă în jurul orei 3 dimineaţa şi la ora 7.00, când s-a trezit, a acuzat dificultăţi în a respira. Mama fostului fotbalist a sunat imediat la 112 şi a solicitat intervenţia unei ambulanţe, paramedicii începând imediat manevrele de resuscitare. Din păcate toate eforturile medicilor de a-i salva viaţa lui Ilie Balaci au eşuat, iar decesul a fost declarat.

Ilie Balaci a suferit duminică dimineață un stop cardio-respirator și a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Craiova. Medicii au încercat mai bine de jumătate de oră să-l resusciteze, însă fostul sportiv nu a răspuns la stimuli.

Ilie Balaci a debutat la Universitatea Craiova în august 1973 şi a a contribuit la primul titlu de campioană al echipei din Craiova.

A câştigat trei titluri naţionale şi patru Cupe ale României şi a fost desemnat cel mai bun fotbalist român al anului în două rânduri: 1981 şi 1982. În prima ligă are 347 de meciuri şi 84 de goluri, la Universitatea Craiova, FC Olt Scorniceşti şi Dinamo Bucureşti.

Continuarea aici.

0 Shares

Trimite pe Whatsapp