Trimite pe Whatsapp

Poliţiştii au reuşit să găsească fetiţa de 7 ani care plecase de acasă cu un bărbat, pentru a primi pomană de Ziua Morţilor. Aceasta este teafără şi nu ar fi fost abuzată în vreun fel, însă a fost transportată la spital, pentru evaluarea stării de sănătate.

UPDATE: Ora 13:00 Copila şi fraţii ei gemeni, în vârstă de patru ani, vor ajunge la un centru social al DGASPC Hunedoara.
UPDATE: Ora 9:00 Copila de şapte ani dispărută de la domiciliu a fost găsită dormind lângă omul străzii într-o cameră plină de gunoaie, fără curent şi apă, dintr-un cămin dezafectat. Însoţitorul ei a declarat poliţiştilor că nu i-a făcut niciun rău, ci, dimpotrivă,. „Mie îmi spune tată şi eu am avut până acum grijă de ea”, le-a declarat acesta poliţiştilor, potrivit informaţiilor adevarul.ro.
El va fi cercetat penal pentru lipsire de libertate. Ştirea iniţiială: În cursul nopţii de miercuri spre joi, poliţiştii au găsit, în municipiul Vulcan, fetiţa care dispăruse din Petroşani, după ce plecase împreună cu un bărbat după pomană de Ziua Morţilor.
„În urma activităţilor investigative si de căutare, poliţiştii au găsit fetiţa de de 7 ani, dispărută în data de 1 noiembrie a.c., din Petroşani. Aceasta a se afla în incinta unui cămin dezafectat din municipiul Vulcan, împreună cu bărbatul cu care a plecat din faţa blocului”, au transmis poliţiştii, precizând că din primele verificări se pare că fetiţa nu a fost agresată în vreun fel. Aceasta a fost transportată la spital, pentru evaluarea stării de sănătate. sursa

0 Shares

Trimite pe Whatsapp