Trimite pe Whatsapp

Smiley i-a dat cea mai proastă veste Ginei Pistol! Cântărețul a spus că ”Nici nu a fost, nici nu are de gând!”. Acesta, în cadrul unei emisiuni televizate, a mărturisit ceva care ar putea schimba cursul lucrurile în ceea ce privește relației lui cu prezentatoarea de la ”Chefi la cuțite”.

De fiecare dată când Gina a fost întrebată despre căsătorie, a mărturisit cu sinceritate că și-ar dori asta, mai ales să-și întemeieze o familie. Însă, se pare că planurile sale nu se potrivesc cu cele ale iubitului ei. Andrei Tiberiu Maria(35 de ani), pe numele său real, a declarat ceva ce sigur a lăsat-o fără glas pe iubita lui, cât și pe admiratoarele care, cu toate că are deja o parteneră de viață, încă mai încearcă să-l cucerească.

 

De altfel, pentru Gina, lucrurile stau diferit. Apropiații o întreabă în repetate rânduri dacă își va uni destinul cu cel căruia îi poartă iubirea. ”Mă chemi la nunta ta, Gina? Cum dacă? Că ești aproape…Ce să mai vezi?! De azi îl cunoști pe Smiley? Ce să mai vezi? Nu îți place de el? Mie îmi place și când îl văd la televizor, dar să-l am lângă mine”, a spus Coana Mița, în cadrul unui show TV, acum ceva vreme. relateaza fanatik.ro

0 Shares

Trimite pe Whatsapp