Trimite pe Whatsapp

4 semne zodiacale au parte din 2019 până în 2024 de 5 ani de singurătate. Nu este ceva neapărat rău. Pur și simplu vor fi ani în care se vor descoperi pe sine mai mult.

ZODIA GEMENI:

Gemenii vor fi extrem de pregătiți pentru viață în următorii ani, doar că la capitolul iubire vor mai avea de așteptat muuult timp.

Caracteristici generale Gemeni:

Gemenii sunt ca niște copii. Se răzgândesc de atâtea ori cu privire la o acțiune încât pot fi obositori, dar ăsta e farmecul lor. Sunt ca acei copii mici care acum vor să se joace cu mașinuța, dar în drum spre mașinuță se răzgândesc și vor să construiască din nisip castele.

Sunt foarte sufletiști. Nu știu ei de multe ori să își arate afecțiunea, dar o fac prin gesturi care dau de multe ori de gândit.

RAC

Racii vor culege ceea ce au sădit în ultimii ani. Unii Raci au uitat de iubire și s-au alimentat cu tot felul de sentimente care acum se întorc oarecum împotriva lor.

Caracteristici generale Rac:

Cum se comportă : sensibilitatea racului e deseori interpretată drept o slăbiciune.Desi nu îi place să iasă în evidenţă, prezenţa nativului Rac nu poate fi niciodată trecută cu vederea şi poate impune respect cu o naturaleţe impresionantă.

Ce îl supără : trădarea şi presiunea pusă pe el în anumite situaţii

Ce îl face fericit : ar renunţa la absolut tot pentru o familie fericită.

Tendinţa în carieră : bazele succesului în cazul nativului Rac sunt seriozitatea şi conştiinciozitatea.

Strategia succesului : se poate baza mereu pe intuiţie, nu va da greş, având o imagine de ansamblu foarte bine dezvoltată.

Iubire : îşi doreşte mult o familie.

Continuarea aici.

0 Shares

Trimite pe Whatsapp