Trimite pe Whatsapp

Imagini pentru Ce înseamnă dacă visezi că îți înșeli partenerul de viață sau că ești înșelată? Care este explicația specialistului:

Adesea, multe persoane visează că își înșală partenerul ori că sunt înșelate în timp ce dorm.

În cazul în care ești într-o relație de mai mult timp, s-ar putea să ți se fi întâmplat și ție acest lucru. Probabil că te-ai trezit extrem de supărată pe partenerul de viață și că te-ai gândit ce s-ar întâmpla dacă acest lucru s-ar întâmpla și în viața reală.

Acest vis este un semn de infidelitate? Are un înțeles cu adevărat sau ce ce întâmplă dacă visezi acest lucru?

Sunt întrebări pe care multe persoane care au acest vis și le pun și încearcă să găsească un înțeles și o semnificație acestui lucru.

Ei bine, există câteva vești bune: nu ești singura care se trezește având transpirații reci pe șira spinării și cu un sentiment acut de vinovăție. Visul de a înșela partenerul este mai comun decât ai putea crede.

Un specialist în analiza viselor, Lauri Loewenberg, spune că visul este mai puțin cauzat de un fapt real și mai mult din cauza unui lucru din relație care se simte ca o a treia roată în acea poveste de dragoste.

„Practic, fiecare relație are această problema, la un moment dat, în care un partener nu simte că primește timpul, atenția sau recunoașterea pe care simte că le merită. Chiar și cele mai sănătoase relații au acest tip de „gelozie” care se strecoară din când în când … Există scenarii aparent fără sfârșit care pot conduce la această stare într-o relație. Și de aceea acest vis apare atât de frecvent”.

Un alt specialist consideră că visul de a-l înșela pe partener este legat de frici și de anxietate.

Într-un studiu realizat pe 5000 de participanți în care s-a dorit să se afle ce visează în timpul nopții aceștia, pe primul loc s-a aflat acesta cu înșelatul, iar una din cinci femei visează că este înșelată de către partener.

Tot specialiștii susțin că este sănătos să ai acest vis, deoarece poți aduce mai ușor la suprafață problemele care apar în relație și le poți corecta mai repede.

sursa

25 Shares

Trimite pe Whatsapp